avantaje,siguranta,confort

model,tipuri,reglaj,faze,durata,viata,informatii,garantie,instalare,consum,kituri xenon,avantaje xenoane,lumina,utilizare

Kituri xenon disponibile

Kiturile comercializate de noi sunt de o calitate exceptionala, avand o rata de defectare de 0.5% (statistic). Certificatul de garantie va garanteaza siguranta achizitiei.

- Riscurile de a se defecta si de a avea defecte din fabrica scad si mai mult datorita folosirii tuburilor de quartz in fabricatie.

- Luminozitate ce depaseste usor cu 300% halogenele normale (un xenon are o intensitate luminoasa de 3200 lumeni fata de 1050 a unui halogen normal).

- La acelasi reglaj lumina ajunge cu 20m mai in fata (o distanta care de multe ori poate salva vieti).

- Fata de halogenele normale, xenoanele nu bat doar in fata ci toata plaja de lumina.

- Lumina este alba nu galbena ca la xenoanele obisnuite.

- Este demonstrat stiintific ca lumina xenoanelor tine soferul mai atent la trafic, scazand sansele sa adoarma la volan.

- Durata de viata a unui bec xenon este de 10 ori mai mare decat a halogenelor obisnuite (minim 3000 de ore).

- Consum mai mic cu 20w fata de un halogen (35 W un xenon si 55 W un halogen normal)

- De cate ori nu v-ati inervat la culme cand noaptea primeati faza lunga in ochi, uneori chiar si intentionat. Ei bine, acum puteti riposta cu o "arma" cu adevarat puternica.

- Xenoanele nu trebuiesc privita strict utilitar, ele in acelasi timp cresc prestigiul soferului, sporesc confortul si dau o nota de eleganta.

- Aceastea sunt doar o parte din avantaje. Cereti-i unui prieten care are instalate pe masina personala un kit xenon sa faceti un test drive noaptea si va garantam ca o sa incercati sa va montati si dumneavoastra cu prima ocazie.

- Un pret accesibil tuturor. Pt cei din Suceava si un montaj gratuit.