intrebari kit xenon

xenaone,raspunsuri,durata montaj xenaone,durata viata,realizare montaj,modificari montaj xenon,schimb culoare bec xenon,accesorii

Intrebari frecvent privitoare la kiturile xenon

1. Cum se poate realiza montajul unui kit xenon?

Montajul se poate face la service-ul nostru din Bucuresti sau la orice alt service autorizat din tara, pentru comensile din provincie sau poate fi realizat de cumparator , daca poseda minime cunostinte despre automobile.

2. Cat dureaza montajul la xenoane?

Montajul unui kit xenon dureaza in functie de operatiunea dorita de cumparator. Daca este vorba de montarea unui kit xenon pe faza scurta in medie cam 20 min. Daca este vorba de montarea unui kit xenon pe proiectoare montajul poate dura cam 45-60 min. Durata difera si in functie de masina si pozitionarea farurilor. Atentionam ca service-ul nostru monteaza xenon fara sa modifice instalatia ecectrica a masinii si fara a demonta componente.

3. Ce contine o instalatie xenon?

Un kit de xenoane este format din: doua becuri xenon, doua balasturi(descarcatoare de tensiune) ,suporti pentru acestea si cablaje.

4. Cum pot comanda un set de xenoane sau face o programare pentru un montaj xenon?

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic sau pe adresa de e-mail de pe site sau sa completati un formular de comanda. Ne angajam sa va raspundem cat se poate de prompt.De obicei cel mai bine este sa ne contactati telefonic pentru a fi sigur ca informatiile ajung la noi.

5. Care sunt avantajele becurile xenon in compatatie cu becurile halogen?

- durata de viata de 10 ori mai mare. Un bec xenon functioneaza in medie 3000 ore in timp ce unul cu halogen- 300 de ore;

- luminozitatea crescuta a becurilor xenon cu 70% fata de cele cu halogen;

- consumul de energie mult mai redus al becurilor xenon

6. Odata montat un sistem xenon se poate reveni la halogen?

Nu exista nici o problema in a reveni la halogen ,nu se modifica instalatia electrica, dar garantam ca veti mai dori acest lucru.

7. Pe ce se pot monta xenon?

Xenon se pot monta pe orice masina ,motocicleta sau camion , tir sau autocar, dar si la firme luminoase

8. Ce modificari presupune montarea unui kit xenon pe autoturism sau moto?

Instalatia electrica nu va suferi nici un fel de modificarie toate componentele originale sunt pastrate. Se inlocuiesc doar becurile halogen cu becuri xenon care se conecteaza la balasturi care aprind gazul din aceste becuri

9. Cum se realizeaza livrarea xenoanelor in provincie?

Transpotul se realizeaza prin curierat rapid cu plata la livrare. Trebuie doar sa sunati si in 24h aveti kitul xenon acasa , gata de montat.

10.Pot monta xenoane si pe proiectoare?

Kiturile xenon se pot monta pe orice faza de drum inclusiv pe proiectoare.

11. Ce temperaturi (culori) sunt cele mai recomandate?

Temperaturile recomandate de service-ul nostru sunt 6000k si 8000k . Aceste temperaturi sunt cele care se adapteaza cel mai la drum si pot face fata in orice conditii meteo

12. Ce semnifica conceptul H.I.D.?

Conceptul H.I.D. este prscurtarea de la HIGH INTENSITY DISCHARGE, este o tehnologie introdusa cu cativa ani in urma , ce se bazeaza pe o luminozitate puternica rezultata in urma aprinderii xenon-ului continut in becurile cu xenon.

15. Se pot schimba culorile becurilor xenon din fabrica, care sunt pe masinile cu xenon din fabrica?

Nu exista nici o problema in a modifica culoarea lumini din fabrica spre o lumina mai albastra sau mai alba trebuie doar inlocuitec becurile xenon din fabrica cu cele comercializate de noi.

De asemenea putem sa va inlocuim un bec xenon ars sau din care gazul s-a consumat.